Selectie van Italiaanse charcuterie en kazen
12 pp
Stracciatella | Gekonfijte tomaat | Basilicum mayo
16
Stracciatella | Gerijpt vlees | Vijg | Walnoot
18
Duo van beide bruschetta
18
Hartig gebak van gegrilde aubergine en courgette | Gekonfijte tomaat
18
Carpaccio van rund | Creme van Parmiggiano Reggiano | Pijnboompitten
22
Traaggegaard kalfssvlees | Tonijnsaus
21
Ei | Pecorino | Guanciale
26
Nduja (pikante worst) | Olijven | Pancetta | Ricotta
29
Zwarte tagliatelle | Vongole | Look | Gekonfijte tomaat
31
Ravioli van champignon | Gorgonzola saus | Walnoot | Peer | Salie | Zwarte truffel
29
Pasta gevuld met vlees | Rode pesto van zongedroogde tomaat | Basilicumolie
27
Lasagna met ragu van gehakt | Ricotta
26
Aubergine | Mozzarella | Basilicum
25
Risotto met mix van champignons
+ Salsiccia (gehakt)
27
+4
Kalfschenkel | Tomatensaus | Spaghetti | Frisse kruiden
32
Rundstartaar | Gebakken aardappelen | Zwarte truffel
32
Krokant gebakken kalfskroontje | Tomatensaus met kappertjes | Spaghetti
31
Rib eye gebakken op de grill | Salsa van geroosterde rode paprika en San Marzano tomaten
32
Zeebaars in zoutkorst gebakken | Gebakken aardappelen | Huisbereide tartare saus
36
Tomatensaus | Mozzarella | Basilicum
18
Groene pesto van pistache | Stracciatella di burrata | Mortadella
25
Tomatensaus | Bresaola (gerijpt vlees) | Roquette | Burrata | Zwarte truffel
27
Tomatensaus | Mozzarella | Basilicum
14
Spaghetti Bolognaise
14
Linguini | Ei | Pecorino | Guanciale
14
Fior di latte OF hazelnoot
6
Savoiardi | koffie | Amaretto | Mascarpone
12
Panna Cotta | Rode vruchten coulis | Meringue
12
Gelato “Fior di latte” | Chocoladesaus
12
Gelato van hazelnoot | Gekarameliseerde hazelnoot crumble
12
Met rum geflambeerd gebakje | Fior di latte
12
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.